100 Thousand Poets for Change / 100 mil poetes pel canvi – 24 de setembre

100 Thousand Poets for Change / 100 mil poetes pel canvi és una proposta iniciada en la ciutat de Sant Francisco que tindrà lloc el 24 de setembre i que s’ha estès al llarg de tot el planeta en el qual s’anima a crear esdeveniments poètics que promoguen un canvi polític i social en el món.

Segons els organitzadors aquest canvi sorgirà  pel fet de reunir poetes, escriptors, artistes i qualsevol persona de manera simultània en diferents comunitats al voltant del món per a així evitar l’alienació que vivim en l’actualitat, saltant les fronteres i participant amb els aliats creatius que viuen i comparteixen les nostres preocupacions en altres països a la recerca d’una solidaritat global.

I per descomptat, està el canvi polític/social. En l’actualitat el món està replet de problemes: Guerres, falta de cura de salut accessible, racisme i una llarga llista. La transformació del món cap a un més sostenible ha de ser una de les principals preocupacions i podria és el principi orientador global per a aquest esdeveniment.

L’acció està prevista en quasi 100 països per mitjà de quasi 700 convocatòries. En l’Estat espanyol a dia d’avui hi ha planejades convocatòries en ciutats com Bilbao, Barcelona, Madrid o València, així fins a 13 localitats diferents. Totes elles, a més de tota la informació possible, es poden consultar en la web
creada per a organitzar aquest moviment.

Em sembla una proposta molt interessant i a la qual ens podríem afegir amb actes en la nostra llengua. Des d’aquest bloc ens hi afegirem amb un poema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 14 ?